Könyv

„Utcakönyv” 1. kötet

„Enomatentemplament – nekem már van, a télapónak várható, az ámbrás cet meg türelmetlen”

„Alig kell nagyobb felület, mint egy gyufásdoboz, és rajzolhatunk. Egy levesestányér aljára festett cérnametélt, ha pontos, hosszú ideig kapirgálható. A csönd nem hoz békét, a dörzspapír nem pihen, mint ahogy nem pihen a sámli, a díszkard vagy a nyúlprém sem. Ezek nem hátratekintő Jószágok! Az idegenvezető hátratekintő Jószág. A már bejárt területre viszi a Járatlanokat. Ha befizetnek és követik, mesél. (…) Mert jöhet valami ÚJ. Mikor az utolsó mondat, mint jégkockába a buborék.Belefagy, és a semmi láthatóvá válik.”

Jépont, azaz Váczy „Jépont” Tamás, az Idegenvezető saját életének egy állomását meséli el három idősíkban és tizenkét képben. Mint egy élet-keresztút tizenkét stációja, a legszemélyesebb emlékekkel és ki nem mondott, de leírt álmokkal, különleges “jéponti humorral” átszőve.
A tavaly sajnálatosan elhunyt grafikusművész-zenész-író 1991-ben írta meg sajátos Utcakönyv-önéletrajzát, amelyet 1998-tól részletekben közölt a Pannon Tükör. Most, röpke húsz év távolából, végre teljes kiadásban olvashatjuk, a szerző felejthetetlen emlékének adózva.

Formátum: A5, 128 oldal
Bolti ára: 1990 Ft*
Kiadó és terjesztő: Ad Librum Kft.
Megjelent: 2009. december

Olvasson bele ITT! –> Egy csipet Utcakönyv
– (Az olvasáshoz PDF Reader program szükséges.)


* Szeretnéd megrendelni a könyvet olcsóbban?

Az Idegenvezető még mindig olvasóhoz megy…!

„Jépont auch spricht”: „Ha befizetnek és követik, mesél.”
Közvetlenül a szerző örököseitől is megrendelheted, és kérheted „áfamentesen” (azaz 27% árengedménnyel), amíg a készlet tart!** Személyes találkozó szükséges a könyv átvételéhez. **Már csak 20 db van! :) Jelenleg ez a lehetőség határozatlan ideig nem elérhető. :(

Most elszomorodtál?

Ne tedd, hiszen ettől függetlenül 15% árengedménnyel a Bookline webáruházában, vagy az Ad Librum Kiadó webáruházából is megrendelheted a könyvet.
A regényt pár napon belül házhoz szállítják.

Tartalmas olvasást kívánunk az Egy idegenvezető magánéletéből!

*** LEHEL

Ahol az Utcakönyv játszódik